JENNI EMILIA

(c)kristerhalttunen-09244

Olen Jenni, neljääkymppiä lähestyvä valokuvaaja Porvoosta. Omakuvasta kiitos Krister Halttunen ❤

Valokuvaus on hetken aikaa ollut tauolla, mutta tällä hetkellä päivätyö ja muu elämäntilanne mahdollistaa taas valokuvauksenkin. Teen valokuvauksia oman päivätyöni ohessa ja suurena haaveena onkin löytää valokuvaukselle jossakin kohtaa vielä enemmän aikaa!

Valokuvauksessa minua kiehtoo henkilökuvaus! Henkilökuvauksen taika piilee itselleni siinä, että jokainen henkilö on kuvattavana omanlaisensa, kaunis siinä hetkessä kameran edessä. Parhaimmillaan kuvaushetkessä löytää kuvattavan kanssa hyvän yhteyden ja rentous ja fiilis välittyvät kuvaan asti.

Mieleenpainuvimmat hetket ovat olleet ne, kun kuvattava nähtyään kuvat toteaa, että olen ikuistanut hänessä juuri hänet itsensä. Nämä kuvaukset ovat myös niitä haastavampia tehdä, sillä pyytäessäsi toisen luottamaan sinuun ja halutessasi nähdä hänet aidommillaan, on sinun myös kamerasi kanssa oltava aidosti ja rehellisesti läsnä.

Tykkään kuvata myös omia proggiksia joissa lähdetään kokeneemman mallin kanssa hiomaan kuvia ja niissä toki ei pyritä samaan lopputulokseen kuin henkilökuvauksissa. Nämä kuvaukset ovat omalla tavallaan todella mielekkäitä ja itselle väylä pukea tunteita kuviksi. Ideat näihin kuviin syntyvät hyvin monella tavalla. Jo tehdyistä kuvista, laulun sanoista tai esimerkiksi elokuvista.

Jos kaipaat valokuvaajaa ikuistumaan itseäsi, läheisiäsi, lemmikkiäsi tai elämäsi tärkeitä tapahtumia miljöössä, niin ota rohkeasti yhteyttä! Myös ”hullut ideat” saavat täältä vastakaikua joten älä epäröi – täällä minä olen! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s