When The Autumn Falls

Kuvasin pari viikkoa sitten toisen kuvasarjan joka lähtee hyvin vahvasti omista kokemuksista, omista peloista, omista pettymyksistä ja omista tunteista. Tuttuun tapaan näin kuvasarjan mielessäni ja ajatuksissani viikkotolkulla – yhdistin kuvia moniin kappaleisiin. Pohdin ja pallottelin kuvien tunnelmaa, mietin olenko valmis tekemään kuvasarjaa – ja ennenkaikkea olenko valmis kertomaan kuvien tarinaa.

***

Täällä nähtävillä kuvien moodboardia Autumnfantasia.

Isoin homma kuvauksessa oli suunnitelun lisäksi löytää osaavaa tiimi homman toteuttamiseen. Tiesin jo heti, että tietysti pyydän messiin Kristerin. Meillä tää homma sujuu. Välillä kiukuttaa, välillä naurattaa, mutta aina tulee hyvää kuvaa. ❤ Tämän lisäksi piti löytää malli joka istuisi visiooni. Onneksi bongasin instagramista Sallan. Salla innostui heti projektistani ja lupasi lähteä malliksi. Muahin sain tekemään aiemmasta Queen of the Forest- projekstista tutun Salli Timlinin. Noora Hannus, eli Draama puvusti mallin. Kiitos, ootte kaikki taitureita! ❤ ❤

Ihania ihmisiä ❤ meillä oli hauskaa! 😀

22789125_2017996728468589_7229982693404122521_n

Seuraava haaste oli lokaatio ja ihana Suomen syyssää. Kuvauspäivänä keli oli kuin Esterin perse ja satoi, satoi ja vielä vähän satoi. Kaikki kunnia meidän upealle mallille, joka jaksoi säästä huolimatta läpi kuvauksen ja ihanasti otti ohjausta vastaan ja pisti itsensä peliin!! ❤ Olen todella otettu Sallan tavasta tehdä työnsä! Ihana ihminen ja uskomattoman lahjakas malli ❤

Tässä muutama BTS-kuva kuvauksista. Näette missä kelissä kuvailtiin 😀

***

Mistä tämä sitten lopulta kumpusi? Ja mikä on tarina kuvien takana? Tarina kertoo siitä kuinka joskus ihmiset poistuvat keskuudestamme ennen kuin olemme ehtineet kysyä kaikki kysymykset. Tarina kertoo siitä, kun annetaan periksi liian aikaisin. Luhistutaan, tipahdetaan maahan, eikä riitä voimia nousta ylös. Tarina kertoo siitä, kuinka kaikki ulkoisesti kaunis on kuitenkin vain pintaa. Tarina kertoo siitä, kuinka jokainen meistä tarvitsee jonkun. Tarina kertoo siitä, että muista kysyä, muista antaa anteeksi ennekuin on liian myöhäistä. Tarina kertoo siitä, kuinka joistakin  ihmisistä tai tapahtumista voi tulla:

”Risti tieni varressa
Risti tieni varrella”

Tämän tarinan myötä minä annan mennä, vaikka en ehtinyt kysyä. Annan talven tulla, viedä syksyn mennessään. Katson kauneutta joka saapuu – pysähtyy – kuin kysyen miksen koskaan halunnut kysyä oikeita kysymyksiä – ja lopulta antaa periksi.

autumnfalls1

Niin yksin kuin vain yksin olla voi
Hulluutta kai, luokseni yhä sinut tahdon

autumnfalls2

Kuka pitää huolta
En tiedä kenen vastuulla
On kaikki nämä päivät
Kaikki nämä päivät ja yöt

Kuka pitää huolta
En tiedä kenen vastuulla
On kaikki nämä päivät
Kaikki nämä päivät ja yöt
Kysymättä ne vain vei sinut mennessään

autumnfalls3

Sinä olet puitten sylissä
Leppäkerttujen laukaisualusta
Laukaisualusta

autumnfalls4

Ihana Salli julkaisi kuvasarjan instagramissa näillä saatesanoilla:

Sen ihanan neidon sielu ei erehtynyt koskaan,
hän tiesi itsestään kaiken,
hän tiesi enemmänkin: muista ja merestä. —
Hän tanssi syksylle kellastuneilla kentillä,
hän kyyristyi kokoon ja pyöri ja lankesi – ja sammui.

– Edith Södergran –

❤ Kuinka kaunista onkaan kuvien ja sanojen luomat yhteiset tarinat. Toivon, että nämä kuvat synnyttävät tarinoita myös teissä ❤

Minun mielessäni seuraava tarina on jo syntymässä – antaa talven tuoda sen tullessaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s