October & April

BeFunky Collage

October & April on potretti- ja fine art- kuvaukseen keskittyvä sivusto! Mitä se sitten meinaa ja mistä kaikki sai alkunsa?

Viime keväänä 2016 huutelin eräässä facebookin valokuvausryhmässä, että olen menossa Porvoon vanhalle juna-asemalle kuvaamaan ja Krister tarjoutui tulemaan mukaan. Silloin treffattiin ekan kerran. Siitä lähtien olen piinannut Kristeriä ja kysynyt neuvoa ja lainaillut kalustoa. 😀 Tässä vaiheessa olemme (ainakin toivon, että olemme) jo siinä pisteessä, että minäkin pystyn antamaan jotakin takaisinpäin. Edittivaiheessa pyydämme melkein joka kuvauksen kohdalla toiselta komenttia ja sitä uskalletaan myös antaa. Selkään taputteluvaiheesta on päästy yli.

Olemme huomanneet, että mieltymyksemme valokuvauksen suhteen ovat jotensakkin samanlaisia. Vaikkakin Krister usein kulkee tummempia polkuja pitkin varjoissa ja minä ehkä hieman enemmän siellä valon puolella, niin arvostamme molemmat kuvauksessa samoja asioita. Kliseisesti voisi todeta, että menemme fiilis edellä ja pyrimme kuvillamme herättämään tunteita, ajatuksia ja kirjoittamaan tarinaa. Molemmilla on myös sellaisia vahvuuksia millä täydennämme toistemme tapaa tehdä kuvaa. Krister näkee upeasti pienen pienet yksityiskohdat niin, että ne tukevat koko kuvasarjaa ja minä taasen näen usein asiat isompina kokonaisuuksina. Ideavarastoni tuntuu myös olevan loputon, mutta ilman Kristeriä kuvakulmat olisivat usein tylsiä ja toisiaan toistavia.

Näillä eväillä siis päätimme virallistaa yhteistyömme ja syntyi October & April. Meidän kanssamme ei ainakaan ole tylsää tehdä hommia ja hauskanpidosta ja läpänheitosta huolimatta teemme laadukkaita ja huolellisesti mietittyjä projekteja.

Yhteisellä facebook- ja instagramsivustollamme esittelemme sekä meidän yhteisiä, että omia projektejamme. Tosin emme ole vuoteen tainneet editoida kumpikaan sellaista settiä jota toinen ei olisi ennen julkaisua nähnyt ja kommentoinut.

Mitä me sitten teemme?

Teemme tyylikkäitä, tunteikkaita ja värimaailmaltaan viimeisteltyjä potretteja.

Teemme hyvin suunniteltuja ja hallittuja fantasiavivahteisia potretteja

Luomme tarinoita

Löydät meidät facebookista sivultamme October&April samaten instagramista . Pistä sivustot seurantaan ja otathan meihin yhteyttä jos sinulla on tarina kerrottavaksi kuvin tai haluat ikuistaa itsesi muutoin upeisiin kuviin, jotka ovat täynnä tunnetta.

Sähköpostilla tavoitat meidät octoberapril.fineart@gmail.com

❤ Jenni & Krister ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s