Antaudun

Täällä mä oon, vieläkin sun, nousen pystyyn jos kaadun haluun saada syttyyn sun soihdun, sun hymystä mä voimaannun ja täällä mä oon niin kauan kun, viimeisen kerran kaadun

Jos sä haluut sotilaan mä varustaudun…

antaudun3 (1 of 4)

…jos haluut rauhaa mä antaudun joo jos et tiennyt vielä niin nyt sä tiedät, täällä mä oon, oon kokonaan sun.

antaudun3 (2 of 4)

Haluun saada syttyyn sun soihdun ja jos sä haluut sotilaan niin mä varustaudun ja jos et tienny vielä niin nyt sä tiedät täällä mä oon, oon ainiaan sun

antaudun3 (3 of 4)

Joskus me eksytään, yksin pimeään, huudetaan kunnes itketään sanat on turhia eikä ne tuu riittämään, annan mun rakkauden enkä pyydä mitään. En oo unohtanu sitä mitä sanoin, en oo luovuttanu siitä minkä vannoin ja jos sanoinkin sen ääneen liian harvoin, niin sua jatkuvasti mielessäni kannoin ❤

antaudun3 (4 of 4)

***

Tämä kuvasarja on syntynyt hitaasti mielessäni jokaisella kerralla, kun olen kuunnellut Reino Nordinin ”Antaudun” -biisiä… mielessäni olen nähnyt komean sotilaan savun keskellä – kun kaikki taistelut on jo käyty. Mitä jää jäljelle. Me kaksi. ❤

Hetken kypsyttelyn jälkeen kuvasarja oli tehtävä. On haastavaa kuvata omaa miestä, on haastavaa tehdä todella henkilökohtaista. Silloin, kun kuva menee liian lähelle niin tuntuu, että ne valmiiksi ajatellut asiat katoavat mielestä.

Kiitos oma aviomieheni ja kiitos luottoassari Krister joka assaroinnin lisäksi aina ja joka kerta jaksaa myös haastaa ja kyseenalaistaa ja kuvista tulee parempia. Kiitos ❤ Arvostan. Tässä kuvasarjassa kaksi viimeistä kuvaa Kristerin ottamia. Editti minun omaa käsialaani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s