The forest and I was all there was

Joskus elämä on vaikeaa. Todella. Silti siitä on mentävä eteenpäin. Otettaan ei saa menettää. Henki on saatava kulkemaan vaikka kuinka ahdistaa ja rinnan päällä istuu elefantti.Tuntuu, ettet ole.. et jaksa. Kuljet sumussa.

metsä1

Metsä. Sen vihreys. Sen tummuus. Sen talvinen huurre. Sen lumikinokset. Puiden välissä leikkivät valonsäteet. Siellä se elefantti nostaa jalkansa rintakehältäsi. Siellä silmäsi aukeavat. Siellä näet.

metsä2 (1 of 1)

Henki kulkee. Metsän tuoksu. Luonnon ääni. Metsässä olet. Vain sinä. Paljaana jokaiselle tunteellesi. Hengitä. Nouse jaloillesi. Elämä kuljettaa ja jalat kantaa.

 

Sinä synnyt uudestaan.

Anna mennä. Nauti. Elämä on hyvä.

metsä5 (1 of 1)

”The forest and I was all there was. In the deep, still silence, I could feel the earth’s beating heart”

***

Hui. Tämä oli henkilökohtainen projekti. Projekti jonka syntyyn vaikutti moni asia. Metsä on se joka minut voimaannuttaa. Metsässä on hyvä hengittää ja olla. Aivan kuin syntyisi uudestaan. Kuvasarjaa oli inspiroimassa Suvi Sievilä omilla upeilla kuvillaan, mutta erityisesti tällä kuvalla ”Tarina siitä miten jäädytin Suomi-neidon” , kävin myös tyttärieni kanssa katsomassa Disney-elokuvan Moana jossa yksi saari on nainen. Lopun kohtauksessa urhea Moana palauttaa saarelle sydämen ja saari alkaa taas kukkia elämää. Visio alkoi itää mielessäni yhä vahvemmin. Rakensin pinterestiin moodboardia. Sen voi käydä kurkkaamassa täällä! Pikkuhiljaa aloin etsiä mallia. Visioin pitkistä punaisista hiuksista ja malliksi sain aivan upean ja heittäytymiskykyisen Lauran alias Lucy Diamondin. Lauran lookin loihti Salli. Sitten alkoi kuvauspaikan metsästys ja sen pohtiminen miten ihmeessä toteutan tuon mekon. Onneksi sain avukseni lapsuudenystäväni Heidi Sikiö joka teki mekkoon pohjan ja rakensi tieran. Minä otin sitten avukseni kuumaliimapyssyn ja kuumaliimasin havuja mekkoon. 😀 Iso osa havuista ja materiaalista tosin rakennettiin mekkoon kuvauspaikalla. Kuvauspaikaksi valikoitui ”The metsä”. Metsä jossa olen monesti hengittänyt. Kulkenut sinne monet suruni ja murheeni. Metsä joka tuntuu kodilta. Kuvauspäivänä mukaan lähti ystäväni Krister Halttunen joka avusti valoissa ja assaroi muutoinkin. Pauli Hyvönen oli mukana tekemässä BTS-videota jonka saatte nähtäville toivottavasti mahdollisimman pian!

Siinä se nyt on. Tähän mennessä tärkeimmät kuvani. Henkilökohtaisemmat. Toivottavasti pidätte! ❤ Toivottavasti ne saavat teidät tuntemaan.

 

One Reply to “The forest and I was all there was”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s