Savo Fantasy Workshop

HUI! Paniikki. Siinä oli tunne joka valtasi mielen parit viimeiset viikot, kun mietin minne itseni hieman tyhmän rohkeasti työnsin. No minne sitten? Antti Karppisen ensimmäiselle Suomessa järjestettävälle workshopille. Ja teemana mikäs muukaan kuin tättädää – KOMPOSIITTIKUVA! Argh! Kaikkeen sitä menee pieni harrastelijavalokuvaaja nenänsä työntämään. Itsellänihän on viharakkaussuhde ilman sitä rakkautta tuohon photoshoppiin. Koko ohjelman avaaminen ajoittain ahdistaa ja olen ihan varma, että ohjelma on nainen. Sillä joskus asiat onnistuu ja jälki on täydellistä (omalla mittapuullani) ja seuraavana päivänä vaikka teet tismalleen samoin ei tapahdu mitään. Selvästi nainen.

No olin siis päättänyt ottaa tästä elämääni hankaloittavasta naisesta niskaperseotteen ja ajattelin, että se olisi turvallisinta seurassa. Joten maksoin itseni kipeäksi että pääsin viettämään aikaa photoshopin kanssa (ei järjen hiventä).

Niin sitä sitten lähdettiin ihanan Marien kanssa yhtenä iltana kohti Kuopioo. Matkalla nähtiin upeita maisemia ja Marien mukaan myös hirvi, joka minusta näytti kyllä kovasti kurjelta. Tässä kohtaa olen melko varma, että minä olin oikeassa.

Perille saavuttiin ja paniikki kasvoi. Paikalla oli mitä upeimpia photarivelhoja. Ja upeita kuvaajia. Ja ammattilaisia kuvaajia. Ja sitten minä. Kompensoin pienuuden tunnettani puhumalla paljon ja liikkumalla paikasta toiseen – jos teen kaikkea muuta niin kukaan ei huomaa, että olen väärässä paikassa, eikö?

Pikkuhiljaa olo rentoutui. Eiköhän se tästä. Päätin, että istun Janin viereen käsittelypäivänä niin minulla ei ole hätiä mitiä. 😀

Saunat, muutama siideri sekä tuottajahommia ja unille! Kiitos Marie tästä näpsystä 🙂 ❤

BTS / Marie

Seuraavana päivänä aloitettiin kuvien suunnittelulla. Minulla oli tilaustyö omilta tyttäriltä; ”tee äiti meille taulu Rohkeasta (merida) ja sitähän sitten tehtiin. Moodboard näytti tältä:

Näyttökuva (6)

Antti antoi myös hienon tervetuliaislahjan ja vihkoon sitten raapustinkin vähän luonnosta kuvista.

18835545_1950253088576287_3086667392067653002_n

Itse kuvaaminen meni nopeasti! Tarvittiin muutama apukäsi jotta Meridan helmat ja hiukset saatiin halutusti. Lopulta kuvaa päädyin työstämään tällaisesta otoksesta:

merida, orginaali (1 of 1)

Siihen sitten etsittiin sopivat tausta ja puu jonka päällä Merida on ja tietysti vielä joki, joka virtaa alta. Tolkuttoman kauan meni noiden kuvien etsimiseen ja vielä kauemmin toki itse kuvan työstämiseen. Kiitos Jani, Tiina ja Sanna joiden ansiosta pääsin monesta solmukohdasta yli! ❤ ❤ Ja tietysti ihana Antti ❤ Vaikka taisinkin jossain kohdin huudahtaa tiistaina, että ”tää ei oo kyllä kivaa!”, niin silti oli hyvä, että menin. Minä meinaan opin siellä jotakin. Yhtenä ihan tärkeimpänä oppina sitkeys. Joskus on hyvä tehdä hitaasti ja hartaasti ja vielä kerran uudestaan – vähän niinkun teletapit. Sillä oppiminen vaatii toistamista. Photarissa sitä tekee ensin ulkoa ja sitten pikkuhiljaa alkaa ymmärtää miksi ja miten. Muutamassa jutussa taisin jo vähän ymmärtää. Reissu oli hyvä, mutta koen, että olisin tarvinnut hieman paremmat pohjataidot sinne lähtiessä. Nyt meni kyllä aikaa kaikenmaailman tusaamiseen. 😀 Ja kuten aina – parastahan näissä hommissa on ihmiset! ❤ ❤ Merja, Tiina, Johanna, Kati, Arsi, Antti, Sanna, Jani, Mika, Marie, Emmi, Pauliina ❤ ❤ Antilta varastin selfien. 😀

18839383_10155360674438119_1798001862910486509_n

Haikein mielin sitten kohden kotia. Oli siistiä tyypit. ❤ Ainiin ja tein kuvankin. Se on tässä, mallina aivan upea Iina!! ❤

Merida5 (1 of 1)

Täältä vielä Antin ajatuksia workshopista ja siellä myös upea BTS-video:                       Savo Fantasy Workshop

One Reply to “Savo Fantasy Workshop”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s