Apollo, PART II

Suuret visiot ja lopputulos ei aina kohtaa, mutta tällä kertaa se ei haittaa. Koska yrittäessäni saavuttaa tuota visiota opin ehkä enemmän kuin hetkeen.

Ensinnäkään. En ole koskaan yrittänyt varsinaisesti rakentamalla rakentaa tarinaa kuvaa. Jotenkin ne tarinat ovat aina tulleet hieman jälkikäteen. Vaikkakin siis toki aina on ollut jokin ajatus siitä, että mitä kuvataan.

Nyt sitten ajattelin, että haluan tehdän tarinan. Laurin kanssa lähdettiin sitä sitten yhdessä visioimaan. En myöskään koskaan aiemmin ole yrittänyt valaista enempää kuin yhtä ihmistä salamavalon avuin. Nyt sitten lähdettiin neljä valaisemaan samantien, toki siis Laurin johdolla ja Laurin rakentaman valaistuksen keinoin. Ja vieläpä täysin mustassa huoneessa, kuten Lauri tuskasteli pariin otteeseen.

Valaistuksesta lisää tuossa myöhemmin. Mutta tähän muistiin ihan ensimmäinen opittu asia. Älä koskaan hätäile valojen kanssa. Vaikka se vie aikaa niin anna viedä. Tee rauhassa, testaa ja tee uudestaan.

Toinen asia minkä huomasin valitettavasti hieman jälkikäteen oli se, että neljän mallin ohjaaminen oli haastavaa. Hieman liikaa keskityin tanssiviin tyttöihin, koska siellä oli jotenkin mahdollisuuksia, että on käsi naaman edessä tms. ja sitten unohdin baaritiskillä istuvan tytön ja THE pääosanesittäjän 😀 No, mutta kaikesta oppii. Ja siksi nämä TFCD-kuvaukset on hyviä, koska niissä ollaan opettelemassa. Raha ei vaihda omistajaa ja kuvista saa kokemusta niin kuvaaja kuin mallitkin.

Tässä kohtaa pitää muuten kiittää järjettömän kärsivällisiä malleja. Kiitos ❤

Vielä palaan siihen kiireeseen. En tiedä miksi annan sen tunteen häiritä itseäni. Mutta se meinasi sitten kuvatessa taas hieman ottaa otettaan. Tai ottikin. Ja se näkyy sitten lopputuloksessakin. Tämä on ehkä mun tärkein opeteltava asia nyt. Silloin kun ei ole oikeasti kiire niin sitä kiirettä ei pidä luoda. Keskittyminen asiaan. Aina.

No mitä sitten kuvattiin. Tämmöstä. Mielellään kuulisin minkälaiseksi tarinaksi nämä kääntyy teidän katsojien päässä?

apollo 8.4 (1 of 1)-7

Ja tämmöstä

apollo 8.4 (1 of 1)-8

Yritin rakentaa kuviin tarinaa siitä kuinka Ollia lirkuttelee kaksi kuumaa kissaa ja silti Ollin katse hakeutuu baaritiskillä istuvaan ”tavalliseen” tyttöön. Se onnistuinko siinä onkin sitten teidän katsojien päätettävissä. Ja toki kuvista saa montakin tarinaa rakennettua.

Lauri oli ihana ja teki valaisukaavion tähän. ❤ Molemmat kuvat muutoin valaistu samoin, mutta tuossa ekassa kuvassa punaisen valon vieressä sohvan nurkalta puuttuu tuo käsisalama (YN560 II).

17910909_10213288128258150_1600058244_n

Ensimmäistä kertaa oli myös värikalvot käytössä ja se aiheutti myös hieman haasteita jälkikäsittelyssä, mutta Lauri taas opasti ja neuvoi 🙂 Parhaani mukaan sitten yritin toteuttaa ohjeita.

Paikkana toimi siis Apollon yökerho Helsingissä ja malleina olivat ihan Martha, Aino Hakkarainen ja Sanni Kujanpää, sekä komeaakin komeampi Olli Hälikkä. Ollin kanssa käytiin vielä ottamassa nopeat potretit portaikossa sillä aikaa kun Olli odotteli Laurin settiin tyttöjä paikalle. Mr Bond ❤

Kuvaa klikkaamalla saat ne isommaksi. 🙂

Tästäkin setistä opin yhden asian. Älä laiskottele. Oltaisiin saatu parempia kuvia jos olisin jaksanut hakea lisävaloa apuun.

Tämän jälkeen kuokin vielä Laurin selän takana, kun Lauri kuvasi Ollin ja Marthan. Yksi esittelemisen arvoinen kuva tuli siitä kuokinnasta.

Tästä kuvasta tykkään. Tykkään paljon. ❤

martha ja olli (1 of 1)-2

Vielä jäi yhteen postaukseen kuvia ihanasta Ainosta ja upeista kengistä, sitten on tämä Apollon reissu paketoitu ja uudet kuviot jo mielessä.

Ei voi kun ihmetellä kuinka mahtavia tyyppejä olen saanut ympärilleni, että pääseen olemaan osa näitä juttuja. Tänk juu evripadi ❤

Ja hei, täällä Studio Majamaa, mun sensei! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s