Life is Good!

Näin ihanan Marian selfien instagramissa ja heti ihastuin Marian hymyyn! Ollaan Marian kanssa entuudestaan tuttuja joten kuvauksiin pyytäminen oli helppoa. Halusin tehdä jotakin rentoa hyvällä fiiliksellä. Maria etukäteen hieman jännäili kuvauksia, mutta lähti hyvällä fiiliksellä messiin.

Käytiin Porvoossa meren rannalla ja ”puskassa” kuvaamassa. Olen huomannut, että kokemattomien mallien kanssa on helpompaa kuvat hieman kauempaa, kun ei ole objektiivin kanssa aivan naamassa kiinni ja niin Mariankin kanssa aloitettiin sellaisista kuvista, että Maria sai rauhassa fiilistellä tulevaa kevättä ja rentoutua.

Kun kameran edessä oleminen tuli hieman tutummaksi niin sitten pääsi jo kuvaajakin lähemmäs 😉

Jotenkin Mariasta huokui ihana seesteisyys ja onnellisuus. Kuvia käsitellessä hymyilin kokoajan ja hyvä olo tarttui itseenkin. Life is good! Nauttikaa siitä ihmiset!! Kevät ja kesä tulee!

Maria (7 of 22)

Sain myös pian tämän allaolevan kuvan jälkeen yhteydenoton Harrastajien Valokuvaus- lehden toimittajalta Pasi Kalliolta joka pyysi lupaa julkaista kuvan heidän seuraavassa lehdessään 🙂 Tuntuihan tuo mukavalta, että kuva oli noteerattu. 🙂

Maria (22 of 22)

Monta juttua menossa eteenpäin! Vaikka työ ja ”arkielämä” hidastaa tahtia ja pistää kapuloita rattaisiin niin valokuvauksen saralla tapahtunut kivoja asioita. 🙂 Hain alkuvuodesta Lauri Majamaan mentoroitavaksi ja sain vähä aikaa sitten tiedon, että Lauri on valinnut minut!! Mentoroinnista kirjoittelen ajan kanssa muutaman ajatuksen. Olen myös lähdössä Antti Karppisen vetämään Savo Fantasy Workshoppiin kesäkuun alussa Kuopioon ja odotan sieltä kyllä sellaisia Ahaa- elämyksiä, että sen jälkeen visiot ei jää enään ajatuksentasolle.

Monta kivaa juttua siis tulossa! Ihanaa kevättä ❤ Olkaa onnellisia ja nauttikaa hetkestä! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s