Vuosi 2016

Vuosi 2016 on ollut oman valokuvauksen kannalta upea!! Olen oppinut harppauksin eteenpäin ja myös ihan tässä vuoden viime metreillä tajunnut, että oman kehittymisen tiellä on laiskuus.

Ehkä merkittävimpänä juttuna on ollut tutustuminen muihin valokuvaajiin. Sieltä mainittakoon Krister Halttunen, Marie Lähteenmaa, Tomi Norrby, Sanna Vornanen, Eero Ihaksinen, Sara Riihiaho, Marissa Tammisalo ja vielä kirsikkana kakun päällä Antti Karppinen. Jokainen näistä tyypeistä on jollain tavalla potkinut ja haastanut mua eteenpäin ja antanut jotain omastaan. Kiitos miljuunasti!!

Vuoden 2016 ensimmäiset kuvaukset taisi olla… Ihana Laura! Siellä tutustuin myös ekan kerran herrasmiehiin Kristeriin ja Jukka Pinonummeen. Tää oli jotenkin käänteen tekevä keikka. Aloin ajatella asioita vähän enemmän ja oikeasti nähdä edes jollain tasolla vaivaa niiden kuvien eteen.

Sitten tuli toinen käännöskohta tähän vuoteen. Hankin uuden kameran – ja hyvin tiedän ettei kalusto kuvaa tee, mutta itselle tämä oli se kohta jossa motivaatio nousi pilviin! Uuden kameran ekat kuvaukset taisi olla nämä Miian kuvat!

Sitten koetti monta mahtavaa juttua, oli Kaatismiittiä, jossa pääsin ensimmäisen kerran koettamaan salamakuvausta. Siitä ei taida jostain kumman syystä olla blogipostausta, mutta tässä muutama kuva ja tästä keikasta iso kiitos Tomille ja Tomin kärsivällisyydelle.. mielen on niin jäänyt lause: ”mitä sä haluat?”.. Niin se ajattelu, se ei aina kuulu mun vahvimpiin puoliin. 🙂

Sitten toisena oli Purkuphoto josta tein oman Trash The Dress– postauksen. Siellä kuvasin myös muita settejä ja opeteltiin kovasti samalavalon käyttöä Marien kanssa. Täällä(kin) isona apuna Tomi ❤

Sitten oli sellainen oma proggis joka jäi mieleen – eka mistä oli oikein jokin visio jota yritti viedä loppuun asti, mutta se jäi jotenkin hieman vajaaksi. Mutta ehdottomasti yksi tämän vuoden tärkeimmistä jutuista itselle. Ihana Jasmin ja Sani. Lady of the Forest Rakkauskuvaukset, niistä tykkäsin. Tykkäsin kovin!

Pakko mainita vielä syksyn kaatismiitti jossa oli myös todella kivaa ja kuvia tuli otettua vaikka kuinka. Siitä höpinää täällä ja sitten erillinen postaus vielä Tildan syyskuvista.

Oon päässyt kuvaamaan myös aivan ihania mallien kanssa, jotka on ollut loputtoman kärsivällisiä. Kiitokset heistä ihan joka ikiselle

Isoja juttuja on ollut myös se, että olen uskaltanut laittaa kuviani näkyviin. Joskus hieman liian matalalla kynnyksellä, mutta olen uskaltanut. Kolme kuvaani on julkaistu  Inspire fineart photography magazine:n facebook sivulla ja pidän sitä kyllä saavutuksena näin noviisina harrastelijana. Ne ovat nämä kuvat:

Viimeisempänä on tältä vuodelta mainittava, että ostin joululahjaksi itselleni Antti Karppisen kurssin Digital Artist Master Class. Anttiin voi tutusta enemmän täällä Antti Karppinen Photography, Alias Creative. Saman syssyyn sain Antilta itseltään joululahjan, ja saan Antilta yksilöopetusta via Skype! Jes!! Jo pikkasen tuossa höpistiin ja Antin kurssin ja lisävinkkien tuloksena tuli tämmöinen tuotos. Vasemmalla aivan uusin editti, keskellä ensimmäinen editti, oikealla originaali.

Blogin osalta luvut kertoo, että sitä on katsottu paljon enemmän,kuin edellisvuonna. Tänä vuonna 14 350 kertaa, kun vuonna 2015 luku oli alle 4000. Suosituin artikkeli on ollut Balleriino, balleriinoja. Blogia on luettu Suomesta, Yhdysvalloista, Alankomaista, Espanjasta, Saksasta, Itävallasta, Ruotsista, Virosta, Unkarista ja Tanskasta. Myös muutama muu maa löytyi joista on satunnaisia katselukertoja.

Instagramissa mun yhdeksän tykätyin kuvaa oli seuraavat:

Facebookissa seuraajien määrä on kasvanut, eiköhän ensi vuonna mene rikki 500 seuraajaa joka on tällaiselle nobodylle iso juttu 🙂

Asiakaskuvauksia olen tehnyt vähän, olen halunnut opetella ja löytää sitä omaa juttua. Pikkuhiljaa voisi sitäkin puolta ruveta lisäämään. Kiitokset kaikille jotka olette tänä vuonna rohkeasti pyytäneet minua ikuistamaan elämänne hetkiä – teen sitä jatkossa mielellään ensikin vuonna! 🙂

Kaikille Oikein Paljon Onnea ja Menestystä vuoteen 2017!!

Rakkaudelle Jenni ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s