Femme Fatale

AH!! Taas kävi hyvä tuuri ja pääsin  mukaan kun Keski-Uudenmaan mallit ja valokuvaajat järjesti Studio Workshopin Hyvinkäällä Fotomanin tiloissa. Mukana oli kolme mallia ja kaikki tuli kuvattua runsaasti. Tässä eka setti aivan ihanasta Sinasta! Sina kuvaa myös itse ja hänen kuviaan näät täältä Sina Nummela Photography -sivustolta. Valaistuksessa näissä kuvissa muistaakseni auttoivat Mikko Saxlund ja Jaakko Hänninen. Taas tuli opittua roppakaupalla ja oli hauskaa hyvässä seurassa. Näistä kuvauksista nähdään materiaalia varmasti vielä pitkään!! Kuvia klikkaamalla saat ne isommaksi. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s