Kaatismiitti VOL 3

Tästä miitisti julkaisinkin jo Ihana Syksy -postauksen, mutta muut kuvat ovat jääneet blogin puolella esittelemättä. Kaatismiitti vol 2 järjestettiin siis Helsingissä 15.10 ja isona puuhamiehenä siinä oli aivan mahtava heppu Pauli Purtilo. Kiitos Paulille, kun jaksaa järjestää. Parasta näissä miiteissä on tavata hyvän tuulista porukkaa ja aina joskus oppii jotakin uuttakin. Valo meinasi hieman loppua itseltä kesken (tai loppuikin sitten illalla), mutta ihan hyvää settiä tuli luonnonvalollakin.

Malleina olivat iki-ihana Tilda, Inka ja Eeva sekä Anastasia! Anastasia valokuvaa myös itse ja aivan upeaa kuvaa tulee! Niitä löytyy täältä! Kiitos kaikille malleille!! ❤

Tässä Tilda. Tuo vasemman puoleinen kuvan julkaisi myös Inspire- Digital or Not Fine Art Photography Magazine 

Eevan sain napsastua pariin kuvaan myös. 🙂

Inkasta muutama syyskuva!

Ja sitten vielä Anastasia!

Oli ihanaa kuvata ilman minkäänlaisia onnistumisen paineita, sillä tällaisessa tapahtumassa mallit varmasti saavat kuvia. Oli myös ihanaa jälkikäsitellä kuvia ilman paineita siitä mitä asiakas työstä tykkää. Tehdä kuvaa vain itselle ja oman fiiliksen mukaan. Näinpä mentiinkin ajatuksella enemmin överit, kuin vajarit ja kokeilin hieman erilaisia tyylejä. 🙂

Jatkettiin vielä pienen porukan kanssa Linnanmäen valokarnevaaleihin mikä oli kyllä upea tapahtuma, mutta itsellä siellä ei tarttunut kameraan mitään julkaisemisen arvoista. Tuolla suosittelen kyllä ehdottomasti käymään ensi vuonna, joko kameran kanssa tai ilman. 🙂

Mitäs tykkäättee päivän otoksista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s