Studio Wörkshoppia

Onni on ollut, että tässä kuvaushommassa on saanut tutustua ihan huipputyyppeihin. Nyt yksi näistä huipputyypeistä,Tomi Norrby järkkäsi meille mahdollisuuden treenata valokuvausta studio Hohdon tiloissa Lohjalla. Tomin upeita kuvia pääset katsomaan täältä Tomi Norrby Photography. Paikalla oli myös Marie Lähteenmaa, Krister, Antti Kneckt ja Suvi Häyrinen. Pakko mainita vielä, että Suvilla on ollut aivan ihan projekti Ainutlaatuiset jossa Suvi kuvaa erityislapsia. Käy ihmeessä kurkkaamassa. 🙂

Mutta itse studiohommaan. Itsehän olin siis ensimmäistä kertaa kuvaamassa studiohommissa ja niin sanotusti pääsin ”valmiiseen pöytään”, kun Tomi toimi osaavasti valomiehenä ja oli hyvät mallit ja vieläpä MUAH, kiitos siitä Ninka! Ninka = Nina Röntynen ja Nina on oikea moniosaaja sillä maskeerauksen lisäksi Nina tekee koruja ja myös toki itse valokuvaa!

Ja taas ajauduin sivuraitelle. Mutta itse asiaan. Ensin kuvattiin Tonia. Itsellä oli visiot hukassa ja hetken kesti ennenkuin pääsin fiilikseen ja ”sain jutun juonesta kiinni”. Mutta tämmöistä siitä sitten minun osalta syntyi:

Jotenkin tuo koko staili houkutteli menemään mustavalkoisen suunnalle ja Suvin vinkistä teinkin niin, että kameran esikatselukuva oli jo mustavalkoisena joka helpotti jo siinä kohtaa valmiin kuvan hahmottamista.

Krister pääsi myös malleilemaan ja tällainen syntyi otsikolla ”BadBoys”

badboys-1

Naismallina meillä oli Maija. Etukäteen olin visioinut jotakin Fallen Angel- tyyppistä kuvaa, ennemmin synkkää kuin raikasta, mutta huomaan, että kuvan käsittelytaitojani pitää myös vielä hioa monta askelta pidemmälle, jotta saan kuvat aina vastaamaan omaa visioitani. Tämmöistä syntyi Maijan kanssa:

Ja se ”visiokuvakin” Fallen Angel ❤

maija-1-2

Palo studiohommiin on siis sytytetty. Seuraavan kerran pitäisi varmaan päästä kikkailemaan niin, että itse joutuu suunnittelemaan valaistuksen alusta loppuun. Paljon on sillä saralla vielä opeteltavaa. Mutta siinä onkin tämän homman juju (ainakin itselle) – kokoajan voi ja pitää oppia lisää. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s