Kesän viimeiset hetket!

Pistettiin jo toistamiseen Marie Lähteenmaan kanssa viisaat ja osaavat (yeah right) päämme yhteen ja lähdettiin kuvaamaan aivan ihanan Laura Björnin kanssa. Laura on myös mukana tänä syksynä maikkarilla alkavassa Exiä rannalla sarjassa. Täällä voit käydä tutustumassa Lauraan lisää. 🙂

Lähtökohtana oli tehdä jotain kesäistä ja raikasta hortensioiden kanssa ja sitten Mariella oli idea, että peitetään Laura pihlajanmarjoilla. No, tällaista niistä kuvauksista sitten syntyi. Sinne vaan malli amppareiden keskelle puskaan. 😀

Sitten vaihdettiin punaista mekkoa päälle ja saatiin vangittua illan auringon säteitä mukaan!

Ja sitten lopulta malli selälleen nurmikkoon ja pihlajanmarjoja päälle. Hauska tilanne oli kun yritettiin saada pihlajanmarjoja pysymään bikineissä niin kaksi alakoululaista tyttöä käveli äitinsä kanssa ohi ja kysyin ”onko se ihan elävä” 😀 😀 Niin hiljaa ja paikallaan Laura makasi. Kiitokset siis huippumallille!! ❤ ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s