Kuvauksia, kuvauksia, kuvauksia!

Huh! Olen päässyt kuvaamaan paljon viime aikoina ja aivan upeita tyyppejä! Tuntuu myös, että oma kuvaus on hypännyt iiiiiiison loikan eteenpäin, vaikka edelleen on opittavaa ja paljon. Huippuhetkiä on myös ne kun purkaa kuvat ulos kamerasta lightroomiin ja ne ei olekaan aivan sitä mitä odottaa, mutta niitä hetken tuijoteltuaan tajuaa missä moka on käynyt. Niistä jutuista oppii ja paljon. Aivan uutena tänä kesänä mun kuvaukseen on tullut salamavalon käyttö. Siinä olen vielä ihan alussa, mutta nyt on hoidettu kahdet ihmiskuvaukset ja yhdet koirakuvaukset salaman kanssa.

Tässä kuvia joissa mallina aivan upea Sofia Etholen. Kauniit kasvot ja niin puhuttelevat silmät ❤ Näissä kuvauksissa Marie Lähteenmaan salamat ja osaaminen messissä vahavasti myös! Kiitos vielä Marie. Ensimmäinen kunnon salamakuvaus jonka olen tehnyt.:) Nämä kuvattiin siis ulkona puistossa ja mallin takana oli vihreä pensasaita. Suurimassa osassa käytössä kaksi salamaa.

 

Ja Sofia väreissä

Ja vielä yksi,tästä tykkään. Paljon. Puhuttelee minua. Toivottavasti teitäkin.

sofia-1-14

Sitten aivan toisenlaiseen tunnelmaan. Pääsin Kristerin mukaan, kun hän oli perjantaina iltana kuvaamassa upeaa Niinaa ja sieltä syntyi hempeää kesäillan settiä. Nämä on kuvattu luonnonvalolla. Kuvia klikkaamalla saat ne isommaksi!

Oltiin sen verran myöhään liikkeellä, että saatiin myös makeita auringonlaskukuvia!

Kiitos Niina Räty!! ❤

Käsittelyä on odottamassa yhdet miesmallin kuvat 😉 ja sitten tässä välissä on ehditty tehdä yksi koirakuvauskin. Teen niistä postausta jahka ehdin. Kotisuvujen protfolioita on myös hieman täydennelty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s