Solea Suomenlinnassa

Valokuvaavat tuttavat ja niiden kauniit siskot ovat hyvä juttu olla olemassa jokaisella aloittelevalla valokuvaajalla. 😉 Saran kanssa oltiin jo hetki (lue useampi vuosi) mietitty, että olisi A) kiva kuvata yhdessä ja B) kiva kuvata Suomenlinnassa. Noh, vihdoinkin päästiin toteuttamaan idea ja saatiin vielä malliksi Saran ihana sisko joka kärsivällisesti seisoi/istui/makasi kameran edessä tunnista toiseen vaihtaen vaatetta ja näyttäen hyvältä! Kiitos Sole!

Kuvaukset oli varsinainen sekametelisoppa. Itse lähdin liikkeelle ajatuksella ”sportinen bitch”, mutta kuvia tuli herkästä haaveilijasta varsinaiseen rantababeen. Päivän suurinta antia oli heijastimen (= reflan käyttö) ja pari oivallusta mallinohjauksessa (näin jälkikäteen).

Tässä ensimmäinen kuvapari. Tykkään itse mustavalkoisesta ja koska tämä oli ns. oma proggis niin black&white it is! Ja jotenkin mulle tulee tästä sarjasta mieleen Kööpenhaminan Christiania on joka on keskustassa sijaitseva vapaakaupungiksi julistautunut alue. En tiedä miksi. Olen katsonut siitä katsovan dokumentin  Christianian lapset ja jotenkin vain, varsinkin nuo kaksi kuvaa veivät ajatuksissa sinne.

Mitä ajatuksia kuvat teissä herättää? Klikkaamalla saa kuvat isommaksi 🙂

Näiden vastapainoksi otettiin sitten niitä ”Rantababe” -kuvia aivan ihanssa merenranta poukamassa ja ekaa kertaa elämässä oli käytössä refla.

Mä oon vähän pelännyt, tai oikeastaan kammonnut suorassa auringonvalossa kuvaamista, mutta nyt otettiin härkää sarvista ja mielestäni nämä onnistui ihan hyvin. Reflan käytössä kyllä tosiaan tarvii mukaan aina avustajan joka kääntelee ja vääntelee sitä reflaa toivotulla tavalla ja mallilta vaati aika paljon, sillä refla myös ikävästi häikäisee. Mutta nyt meni tilaukseen oma refla.

Näiden lisäksi käytiin leikkimässä kukkaistyttöjä. Nämä kuvat ovat nyt jälkikäsittelyssä aiheuttaneet ihan älyttömästi päänvaivaa. Mulla on aika vahvanäkemys siitä mitä haluaisin lopputuloksen olevan, mutta taidot ei riitä sen tuottamiseen. Äh. 😛 Raivostuttaa. 😀 Tässä nyt kuitenkin muutama näytille.

Sitten vielä muutama ihan random-otos päivästä.

Kuten huomaa niin mallista oli vaikka mihin!! Kiitos upeasta päivästä Sara ja Sole. Mä jatkan reenailua. Seuraavaksi olisi taas luvassa balleriinaa ja se ”susi” on myös vielä kuvaamatta mitä olen haaveillut. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s