True Friendship

Käytiin extempore kuvailemassa ystäväni ja hänen koiransa kanssa. Siinä vaan on jotakin… koiran ja ihmisen välisessä ystävyydessä. Jostain syystä tämä kuva muokkaantui tällaiseksi. Aina aloittaessaan ei edes tiedä mitä kuvasta on tulossa. Mutta ystäväni ihana pitsimekko ja tuo asento sai kai tavoittelemaan jotakin vanhanajan romantiikkaa ja herkkyyttä. Alempana kuva myös väreissä.

miia ja helmi-2

Ilta-aurinko oli upea ja treenasin sen kanssa kuvaamista. Kokeilin kuvia eri kulmista ja mietin mistä sen saisi parhaiten tulemaan. Tässä muutamia mielestäni valon kannalta ihan onnistuneita otoksia. Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi. Kiitokset erittäin kärsivällisille malleille. Ja kuvaukset lähenteli kyllä aika moista ”trashthedress”- meininkiä, kun märkä labradori kipusi emäntänsä syliin 😀

 

”Don’t walk behind me; I may not lead. Don’t walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.”

-Albert Camus

miia-7

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s