Happiness is on the WAY!

Oijoi! Onkohan mitään jännempää kuin odottaa esikoistaan? Se kutkuttava odotuksen fiilis ja ihana vaaleanpunainen hattara!  Käytiin pari viikkoa sitten tämän pariskunnan kanssa ikuistamassa raskausmasua ja onnea.

Olin etukäteen hakenut ideoita muun muassa pinterestistä ja jotkut ideat olikin ihan toteuttamiskelpoisia. Toiset ei. Mutta kaikenmoista kokeiltiin. 😀 Tässä teille päivän satoa. Itse olin tällä kertaa kaikenkaikkiaan aika tyytyväinen ja kuvien taso pysyi läpi setin omaan tasooni nähden hyvänä ja tasaisena. Ei mitään ihme kämmäyksiä. Toki pari katkennutta raajaa ja huonoa rajausta löytyi tästäkin, mutta onneksi valinnanvaraa silti riitti. Pariskunnalla itselle oli toiveita kuvauksiin liittyen jotta saataisiin hieman saman tyylisiä kuvia ja jatkumoa kuvakavalkaadiin. Alla myös niitä aiemmin otettuja kuvia.

Aiemmin pariskunnasta otettu myös siis ”Conssikuvat” joten nyt saadaan sitten odotusajan Conssikuva jonon jatkoksi. Suunnitemissa on, että kuhan consseihin saadaan täytettä niin kuvataan taas.. Visiot pyörii jo päässä. Oikeasti mukavaa päästä ikuistamaan tällaista ”matkaa”,kihlajaiskuvista, odotuskuviin ja siitä sitten tulevaisuudessa perhekuviin. 🙂

Ja tietysti siellä uusimmassa setissä oli myös se lempparikuva. Tämä oli myös se kuva jota olin etukäteen paljon funtsaillut. Idea ei ollut oma, mutta halusin sitä koettaa. Ja mielestäni onnistuin hyvin. 🙂

conssit-2

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s