Ihana Laura

Huoh. Valokuvaaminen on vaikea laji. Erityisesti minulle jolla on maailman lyhyin pinna. Tai ainakin toiseksi. Luulen, että lapsellani on vielä lyhyempi. Haluaisin siis oppia kaiken ja NYT heti. Ja kun se ei onnistu niin hetkittäin tulee lannistumisia, vaikka eihän sen niin pitäisi mennä vaan enemmänkin pitäisi sisuuntua ja vain ottaa asioista selvää ja opetella. Noh, opetellaan.

Pyysin Ihanan Lauran mallikseni ja kun vielä eräässä valokuvausryhmässä tarjoutui tilaisuus ilmiantaa meidän sijainti ja saada kokeneempia napin painajia paikalle niin minähän vinkkasin missä ollaan ja saatiinkin sitten pari herraa sinne ottamaan myös kuvia ihanasta mallista ja antamaan neuvoja minulle, ovatpa vielä auttaneet jälkikäsittelyssä, KIITOS siitä! Monta juttua jäi taas mieleen ja monta juttua mitä parantaa ja mihin kiinnittää huomiota jatkossa jo kuvatessa. Itsekriittisyys riivaa ja nyt tuntuu vähän siltä, ettei oikein mikään kelpaa. Ehkei kuitenkaan ole niin. Hienoa oli myös nähdä mitä herrat olivat valokuvauksesta saaneet aikaiseksi. No olihan ne tehneet hienoa jälkeä.

Tässä minun näkemykseni päivästä:

Ja sitten vielä sitä mustavalkoista jossa näkyvät myös behind the scenes -kuvissa kuvauksissa kuokkineet herrat.

Ja sitten se omasta mielestä onnistunen otos, jonka jälkikäsittelyyn sain hyviä neuvoja, kiitos!

laura-13

Kiitos ihana malli! ja kiitokset kuokkavieraille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s