Sekametelisoppa!

Viimeaikoina on tullut heiluttua ehkä normaalia vähemmän kameran kanssa ja katsottu liikaa hyvien ja todella osaavien kuvia, sekä turhauduttu omien taitojen kanssa tyystin. Hetkittäin ajattelen, että opettelen tämän jutun vielä ja hyvin, mutta sitten iskee taas arki päin kasvoja ja harrastaminen jää. Olen nyt joka tapauksessa ottanut askeleen eteenpäin ja alkanut kuvaamaan enemmän RAW:na kuvia ja opetellut hieman, huom! hieman enemmän Lightroomia ja Photoshoppia. Mutta silti seilataan vielä aikalailla tuurilla. 😀 Tässä nyt muutama otos tältä keväältä ja kesältä mitä on tullut napsittua. Ei mitään punaista lankaa, mutta tässäpä nämä!

Tämä on siskoni häistä ja tykästyin tähän heti, kun se napsahti ruutuun. Olen tyytyväinen siihen tunnelmaan jonka olen kuvassa onnistunut luomaan. Tykkään itse, toivottavasti tekin.

9-10.5 356d

Lupasin siskolleni synttärilahjaksi ja nämä kuvat ovat siltä reissulta. Itselle käy usein niin, että niistä 500 kuvasta yksi miellyttää silmää ja tällä erää se kuva oli tuo jossa siskoni seisoo kaiteella. Tykkään kuvan sommittelusta ja väreistä, sekä siskoni ilmeestä. Toki nuo graffitin jämät olisi voinut photoshopata tuosta tolpasta piiloon, mutta itse en nähnyt sille tarvetta. Tuo merenrantakuva on otettu vastavaloon ja hain lähinnä siluettia ja omilla taidoillani onnistuinkin siinä ihan kivasti.

IMG_3076 tyde4 (1 of 1)

Tämä kuva on ollut käsittelyn alla useaan otteeseen ja siitä löytyy itseltäni noin miljoona versiota ja muutama teetettykin. Kuvassa tyttäreni jo hieman väsähtäneenä synttärikuvausta päätteeksi. Tykkään fiiliksestä ja toivon, että tästä kuvasta tulee vielä tytöllenikin tärkeä.

kesäkuuta 269bwxkesäkuuta 269xx

Ja viimeisenä perheemme uusi tulokas on joutunut kameran eteen! Sen myötä mukavaa loppukesää!

woltti (1 of 1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s